0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Hallo allemaal,

Als teamlid van kinderdagverblijf Pindakaas wil ik mij graag even aan u voorstellen.

Mijn naam is Wendy Konings-Zieverink, getrouwd met Ger-Jan en woon in Groenlo. Wij zijn de trotse ouders van een prachtige dochter Norah (2010). Sinds de zomer van 2015 ben ik werkzaam bij Pindakaas. Je kan me vooral vinden op de peutergroep:  Vlokken of Schuddebuikjes.

Nadat ik in 2001 mijn SPW diploma behaald heb, wist ik het zeker: ik volg mijn hart en ga aan de slag in de kinderopvang branche. Hier geniet ik tot op de dag van vandaag nog steeds van en haal ik voldoening uit! Heerlijk om kinderen om mij heen te hebben en om samen met ze te knutselen, buiten spelen, uitstapjes te maken etc. Ik ervaar het als een unieke kans om ze in een veilige, vertrouwde omgeving te begeleiden en te verzorgen, maar ook een stukje ontwikkeling kan aanbieden. Dat kinderen zo eerlijk, open en enthousiast zijn, maakt het werk uitdagend!

Naast kinderdagverblijf Pindakaas houd ik me graag bezig met onze tuin. Verder shop ik graag, lees boeken en fiets en wandel veel. Ook ben ik een liefhebber van verschillende sporten zoals voetbal, wielrennen maar ook de olympische spelen vind ik leuk om te volgen.

Verder bezoek ik graag steden, pak graag een bioscoopje of het theater en onderneem ik regelmatig leuke dingen met mijn gezin en vriendinnen.

Groetjes, Wendy