0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Hai! Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen.
Ik ben Sietske Groot Zevert en ik woon in Groenlo.

Per november 2019 kunt u mij tegen komen als pedagogisch medewerker bij kdv/bso Pindakaas. Ik ben onwijs blij dat ik de kans heb gekregen om bij Pindakaas aan de slag te gaan.
In 2010 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Ik ben destijds gaan werken als flexwerker door heel Gelderland. Als vers afgestudeerd pw’er heb ik toen veel geleerd en gezien. Het werken met én voor kinderen is het geen wat ik erg heb gemist. Ik ben blij dat ik nu mijn passie weer kan laten opbloeien. Ik hoop daarbij veel te leren maar vooral veel plezier te gaan hebben bij Pindakaas.
Naast dat ik ga werken bij Pindakaas werk ik momenteel ook als verzorgende IG bij verpleeghuis Den Es in Varsseveld met dementerende ouderen. De doelgroep ligt qua leeftijd ver uit elkaar, maar komt in principe ontzettend veel met elkaar overeen. Erg leuk en vooral ook leerzaam om te zien!

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vriendinnen en familie. Ik houd van creatieve bezigheden en ik ga graag op stap.

Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze me dan gerust.

Groetjes Sietske