0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Hallo allemaal, als teamlid van kinderdagverblijf Pindakaas Pindakaas stel ik me graag even voor.

Mijn naam is Sharon Wegdam.  Ik woon in Holterhoek met mijn vader en  moeder en broertje en  zusje.

Ik ben in 2011 begonnen aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster niveau 4. In het 3e leerjaar mocht ik stage lopen bij Pindakaas. Ik werd geplaatst op de groepen: Vlokken en de BSO. Ik vond het een geweldige stage, omdat je bij Pindakaas als stagiaire kennis maakt met alle facetten van het vak. Doordat ik dit mocht heb ik veel kunnen leren en mezelf goed kunnen ook ontwikkelen. Ik heb het tijdens deze stage reuze naar mijn zin gehad.

In 2017 heb ik mijn diploma behaald en kon ik meteen aan het werk hier bij Kdv Pindakaas. U zult mij het meeste zien op de BSO, maar ook zal ik af en toe te zien zijn op de groepen Hagelslag of Vlokken.

Het werken met kinderen vind ik erg leuk. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn eigen manier, dit vind ik erg mooi om te zien. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen. Wat ik ook erg leuk vind is activiteiten doen met de kinderen. Zoals: voetballen, knutselen, of lekker buiten spelen.

Naast het werken bij Pindakaas speel ik toneel bij toneelvereniging: Jong Gelre en toneelvereniging: Holterhoek, en ik voetbal in dames 1 van Sp Rekken.

Groetjes: Sharon Wegdam