0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Als teamlid van Kdv/Bso Pindakaas stel ook ik mij graag aan u voor.

Ik ben Samantha Hogevonder, samen met Ronald en onze 2 kinderen woon ik in Rekken….Heerlijk buitenaf wat altijd mijn grote wens is geweest.

Vanaf 1996 werk ik met heel veel liefde en plezier in de kinderopvang, en in 2012 ben ik bij Pindakaas komen werken.

Mijn vaste groep is Hagelslag waar ik dinsdag, vrijdags en om de week woensdags sta.

Ik vind het erg belangrijk om de kinderen een veilige, leuke en liefdevolle plek te kunnen bieden waarin ze zich zelf in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Hierbij vind ik het belangrijk dat het in een gezellige en ongedwongen sfeer gebeurt, daarom vind ik het werken in een hecht team erg fijn. Ik wil dat uw kind(eren) zich bij ons op hun gemak voelen en met veel plezier komen spelen.

Samen doen wij ook hele leuke dingen zoals liedjes zingen,wandelen, knutselen, knuffelen, maar ook gezellig kletsen met elkaar.

Ook heb ik de kans gekregen om een VVE cursus te volgen die ik ook succesvol heb mogen afronden, en sinds Oktober 2018 heb ik ook mijn 3F certificaat in mijn bezit.

Sinds de jongste ook naar school gaat heb ik ook meer tijd voor mijn hobby’s. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn, zoals het opknappen van oude meubels, handletteren en nog veel meer, maar ook een concert bezoek of ouderwets uitgaan vind ik heerlijk om te doen. Dit is een beetje in het kort wie ik ben, mochten jullie nog iets over mij willen weten….de deur van Hagelslag staat altijd open.

Groetjes Samantha