0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Hallo allemaal,

Graag wil ik mijzelf voorstellen aan jullie. Mijn naam is Melissa Logtenberg, 26 jaar oud. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Lichtenvoorde. Ik kom van oorsprong uit de omgeving van Deventer, voor mij is de achterhoek een hele nieuwe uitdaging.

In januari 2014 heb ik mijn opleiding Pedagogisch Werker niveau 3 afgerond. Hier ben ik erg trots op. Na het behalen van mijn diploma heb ik veel werkervaring opgedaan bij diverse kinderdagverblijven. In de zomerperiode van 2019 ga ik starten bij Pindakaas, op de peutergroep. Hier heb ik enorm veel zin in!

Als Pedagogisch Werker stimuleer ik de kinderen in hun ontwikkeling. Kinderen zien groeien, is het mooiste wat er is! Ieder kind is uniek. Ik bewonder hoe bijzonder te zijn, ieder met zijn of haar eigen kracht en op eigen tempo. Liefde, persoonlijke aandacht, en een tweede thuis bieden vind ik erg belangrijk voor zowel het kind als de ouder. Kinderen elke keer weer een fijne dag bezorgen, daar word ik erg enthousiast van!

Naast mijn werk houd ik van fitnessen, muziek, taarten bakken, activiteiten ondernemen met mijn vriend/vriendinnen. Winkelen en terrasjes horen hier ook bij. J
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en vooral hier de kinderen bij in te betrekken.

Ik hoop dat ik het erg naar mijn zin ga hebben bij Pindakaas.

Voor vragen en/of opmerkingen sta ik altijd open!

Tot ziens bij Pindakaas!

Groetjes, Melissa