0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Als teamlid van Kinderdagverblijf Pindakaas wil ik me graag aan u voorstellen. Mijn naam is Melissa Bouwmeester en ik woon samen met mijn vriend en zoontje ( 2018 ) in Groenlo.

In 2013 ben ik begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker 3. Tijdens deze opleiding kwam ik terecht bij Kinderdagverblijf Pindakaas. Vanaf het begin werd ik daar open ontvangen en voelde ik mij daar op mijn plaats. Na 2 jaar niveau 3, wist ik het zeker dat ik in de kinderopvang wilde werken en ben daarna door gaan studeren voor pedagogisch medewerker niveau 4, dat ik in september 2016 heb behaald.

Met veel plezier ben ik sinds december 2015, na 2 jaar als stagiaire, werkzaam bij kinderdagverblijf Pindakaas als pedagogisch medewerker. U zult mij het meest zien op de peutergroep: Vlokken. In  2018 heb ik de cursus Vve startblokken gehaald.

Ik geniet van het werken met kinderen en ben graag bij hen in de buurt. Doordat de kinderen open, eerlijk en zichzelf zijn, maakt het werk uitdagend. Ik vind het leuk om met de kinderen uitstapjes te maken, te knutselen, te spelen en hen te steunen in hun ontwikkeling op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Ik probeer ze een zo veilig en vertrouwde omgeving te bieden waarin ze zich op hun eigen tempo zo goed mogelijk kunnen ontplooien.

Mocht u vragen hebben, ik sta altijd open voor vragen over mijzelf en natuurlijk over uw kind.