0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Claudia Rooks.

Samen met mijn vriend Robbin en zoontje Levi woon ik in Groenlo.

Mijn droom is altijd al geweest om met kinderen te werken. Na het Marianum was het dus een logische stap om de opleiding onderwijsassistent te volgen. Toen ik die had afgerond ben ik doorgegaan met de PABO. Helaas moest ik met die opleiding stoppen. Maar met mijn diploma onderwijsassistent mocht ik ook in de kinderopvang aan het werk en zo ben ik in 2011 begonnen. Ik heb onder andere op een kdv in Haaksbergen gewerkt en ben ik gastouder geweest.

Nu ben ik bezig met een VVE cursus startblokken.

Ik werk elke dag met heel veel plezier bij Pindakaas. Het team is echt een warm nest en de kinderen zijn geweldig! Ik vind het fijn dat we echt oog hebben voor de kinderen en inspelen op elk individu. Daardoor is het voor mij een uitdaging om elk kind een leuke dag te bezorgen.

Naast mijn werk heb ik ook nog leuke hobby’s. Ik geniet er elke dag van om lekker te spelen met mijn zoontje. Ik hou van winkelen en lekker uit eten. Ook ben ik nog lid/vrijwilliger bij Scouting Groenlo.

Daar zit ik onder andere in de Sinterklaas commissie en regel ik alles omtrent Sinterklaas. Zoals de intocht van Groenlo, huisbezoeken en de schoolbezoeken.

Groetjes Claudia