0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Hallo allemaal! Ik ben Brenda Bénard en ik woon samen met mijn vriend sinds 2015 in Groenlo.

Ik heb de opleiding HBO Pedagogiek afgerond en ben daarna een tijdje zoekende geweest naar de baan die echt bij mij past. Toen ik stopte met mijn werk als recreatiemanager, merkte ik al snel dat ik het werken met en vooral vóór kinderen miste. Ik ben op zoek gegaan naar mijn nieuwe kans. Ik volgde mijn hart en zo kwam ik bij Pindakaas! Bij Pindakaas werk ik als Pedagogisch beleidsmedewerker. Ik houd me bezig met alles rondom het beleid in de breedste zin van het woord. Naast het up to date houden van alle wettelijke beleidsplannen, ben ik ook verantwoordelijk voor het VVE beleid, het opleidingsbeleid en ben ik de aandachtsfunctionaris van Pindakaas.
Ik werk voornamelijk op kantoor, maar ik ben ook af en toe op de groepen te zien.  Ik vind het heerlijk om kinderen om mij heen te hebben en zet mijn dag graag in het teken van hen.  Het belangrijkste is om ouders het vertrouwen te kunnen bieden dat zij hun kinderen op een goede ,veilige en uitdagende plek brengen. En daar steek ik mijn handen graag voor uit de mouwen.

In mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven van Groenlo. Zo speel ik zelf toneel bij Toneelvereniging DITO en zit ik in de organisatie van de Musicalfabriek Groenlo. Ik doe graag vrijwilligerswerk en zet me met plezier in voor goede doelen!

We zien elkaar vast snel bij Pindakaas!