0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Sabrine

Pindakaas is een echte aanrader voor ieder die een opvang zoekt voor zijn/haar kind! Ons zoontje gaat altijd met veel plezier naar de Vlokken en regelmatig ontvang ik via de app de foto's om te zien wat ze aan het doen zijn. De pedagogisch medewerkster zijn vriendelijk en willen je altijd voorzien van advies en denken met je mee. Ook worden we goed op de hoogte gehouden hoe ons zoontje zich bij Pindakaas ontwikkelt. Daarnaast is het echt een pluspunt dat alles, maar dan ook alles, in overleg mogelijk is met Pindakaas. Erg fijn dat Pindakaas zo flexibel is, daarmee ontlasten ze ons echt!

Fam. Hagemann

We willen jullie een groot compliment geven, de kids vinden het erg gezellig bij de pindakaas. Nu pas merken we de verschillen met de voorgaande crèche (wat een prima crèche was hoor).
De kinderen zijn veel rustiger met ophalen, niet hyper en overactief, wel moe en voldaan. Dit vinden wij een heel goed en positief teken. We merken ook dat het toedienen van de tabletjes bij Noah goed gaat dit zien we zeker in het gedrag van Noah terug. Niet meer ’s avonds moeten spugen doordat zijn lichaam de voeding niet aankan. De kinderen zijn heel erg in hun “nopjes” bij jullie. Dank je wel!!!

Suzanne

Mijn zoontje Jing uit China ging vrij snel na aankomst in nederland spelen bij Pindakaas. Hij voelde zich er in no time veilig en prettig. De pedagogisch medewerkers zijn betrokken, enthousiast en kundig; er hangt een goede sfeer. In gesprekken met ze merk ik dat ze begaan zijn met Jing en door de app kan ik zijn ontwikkeling goed volgen. Kortom een hartstikke leuk en innovatief KDV/BSO!

Bonny en Judith

Onze kinderen Pim en Evi gaan nu al ruim anderhalf jaar naar de Pindakaas. We zijn heel blij dat we voor de Pindakaas gekozen hebben. Ze zorgen voor de juiste begeleiding en zorg en houden ook hun ontwikkeling in de gaten. Ze kijken echt naar de behoefte van het kind. Met name onze zoon heeft hier heel veel aan gehad en krijgt nu nog steeds de begeleiding die hij nodig heeft. Maar ook vanwege de vele leuke activiteieten en lieve begeleidsters gaan ze altijd met veel plezier naar Pindakaas. Bedankt!