0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Familie te Braake-Leijzer

Al bij de eerste kennismaking wisten wij dat we voor Pindakaas zouden kiezen, ons gevoel was goed en de flexibiliteit die Pindakaas biedt sprak ons ontzettend aan. Onze jongste dochter zit nu op de groep muisjes en ze heeft het er heel erg naar haar zin. De leidsters zijn zo lief en helpen haar goed in de ontwikkeling. Het toedienen van haar medicatie gaat perfect en we zijn altijd helemaal op de hoogte van hoe haar dag verlopen is, door de app of door het praatje als we onze kinderen ophalen. Wij raden Pindakaas aan iedereen aan!!

Familie Bond

Onlangs hebben wij de intake gehad voor ons derde kindje wat bij kdv bso Pindakaas opgevangen zal gaan worden. Tijdens de intake bleek hoe er toch elke keer kleine dingetjes in positieve zin veranderen. Er werd verteld over het baby specialisme, waarbij je als ouders kunt aangeven of je het prettig vindt dat je kindje buiten slaapt bijvoorbeeld. Ook is er een nieuwe app waarbij je exact kunt zien hoeveel je kindje heeft gedronken en geslapen en het bijbehorende tijdstip. Erg handig! Wat ik persoonlijk heel leuk vind is dat er veel foto’s worden gemaakt en er elke dag een verslagje wordt geschreven van wat er is ondernomen. Super leuk! Onder andere  hierdoor en door het fijne, vertrouwde contact met de lieve leidsters en het management, hebben we er alle vertrouwen in dat onze zoon net als zijn zussen (Peutergroep en bso) een hele fijne tijd tegemoet gaat bij Pindakaas!

Familie Klitsie-Blok

KdV/BSO pindakaas overtreft onze verwachtingen. Als nieuwe ouders komt er veel op je af en bij het kiezen van een kdv ga je grotendeels op je gevoel af. Dat zat bij pindakaas gelijk goed. Nu onze dochter inmiddels al een jaar naar pindakaas gaat wordt dit gevoel alleen maar bevestigd. De hele organisatie van leidsters tot management is betrokken, meedenkend en professioneel. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan thema's en activiteiten die ervoor zorgen dat onze dochter zichtbaar dingen leert en oppikt en iedere dag met een grote glimlach thuis komt. Moe maar voldaan.

Familie Overkemping

Pindakaas krijgt van ons echt een dikke 10! Als ouders is het ontzettend fijn om te weten dat je je kinderen met een gerust hart kan brengen bij Pindakaas. De kinderen worden echt zo liefdevol en professioneel opgevangen dat we niet meer zonder deze opvang zouden kunnen. De flexibiliteit bij deze opvang is echt fantastisch. Alles kan, niks is te gek en je wordt als ouders hierdoor echt ontzorgd.  De kinderen komen met de meest leuke verhalen thuis en de foto's en dag verslagen bevestigen dit. Kortom: wij gunnen echt elke ouder en kind deze ervaring!