0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Hallo allemaal!

Even kennismaken: Mijn naam is Christian Pillen en ik ben woonachtig in Groenlo. Daar woon ik met mijn vriendin Merel, onze kater (Mees) en onze poes (Noor). Ik werk vanaf december 2014, met ontzettend veel plezier bij KDV/BSO Pindakaas. Bij Pindakaas ben ik verantwoordelijk voor de BSO en dan voornamelijk de Sport BSO. Bij de Sport BSO maken de kinderen kennis met allerlei sporten: voetbal, tennis, volleybal, hockey, honkbal en nog veel meer sporten komen aan bod.

Achtergrond en opleiding:

Al vanaf mijn 14de/15de ben ik bij mensen thuis aan het oppassen. Het werk wat ik momenteel, naast Pindakaas, nog altijd doe bij gezinnen. Op het MBO was het dan ook een logische stap om een richting te kiezen, waarbij ik in contact bleef en kwam te staan met kinderen. Ik ben in Groenlo de opleiding Onderwijsassistent gaan volgen en heb die na 3 jaar met succes afgerond. Daarna ben ik de CALO (Gymdocent) gaan volgen in Zwolle. Sporten was en is immers mijn grote passie. Het was een geweldige tijd, maar helaas moest ik na twee jaar de opleiding verlaten. Vervolgens ging ik de PABO (zelfstandig docent basisonderwijs) volgen op de HAN in Nijmegen. Na 2 succesvolle jaren, waarin ik mijn propedeuse haalde, was het voor mijzelf even genoeg met het studentenleven. Ik zette mijn school even op pauze om te kijken of ik ergens aan het werk kon. Ik had al snel beet en na 2 maand was ik aan het werk in Lochem. Ook op een KDV/BSO. Daar heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt en een geweldige tijd gehad. Na 8 maand kwam er helaas aan die tijd een einde. Ik kwam in contact met Pindakaas en heb ik overstap gemaakt. Een overstap waar ik achteraf geen moment spijt van heb gehad. Een bedrijf met hele leuke collega’s, maar vooral hele leuke, lieve kinderen. Want die gaan bij BSO Pindakaas natuurlijk voor.

Hobby’s:

Mijn grootste hobby’s zijn voetbal, tennis en hardlopen. Voetbal doe ik al jaren bij de S.V. Grol. Daar ben ik ook jeugdleider van een elftal. Bij de Grol heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en 10 jaar in het eerste elftal gespeeld. Naast het voetballen, wat ik nu op een iets lager niveau doe, zit ik ook al jarenlang op tennis en hardlopen vind ik ook leuk. Eigenlijk kan ik me geen sport bedenken die niet leuk is. Het zorgt voor ontspanning, is gezond en boven alles, het is erg leuk en geeft me veel voldoening en plezier.

Wist je dat:

  • Wisten jullie dat ik naast het werken bij Pindakaas en het oppassen, directeur ben van mijn eigen bedrijf, De Spel Company?
  • Wisten jullie dat ik in de organisatie zit van de buitenspeeldag en nog andere sport/spelactiviteiten in Groenlo. Want sporten is echt leuk!!