0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Als teamlid van KDV/BSO Pindakaas wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Cecil Bakker en ik woon in Winterswijk bij mijn ouders en broers.

In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4. In mijn tweede leerjaar heb ik stage gelopen bij Pindakaas en dat vond ik toen heel erg leuk. Ik werd echt uitgedaagd en heb hier heel erg veel van geleerd.

Daarna heb ik in mijn laatste halfjaar ook stage gelopen bij Pindakaas en heb toen voornamelijk op de groep Schuddebuikjes gestaan. Daar leerde ik echt het pedagogisch medewerker zijn. Ik voelde echt de verantwoordelijkheid over de kinderen en kreeg zo ook de uitdaging om me steeds verder te ontwikkelen. Mijn diploma kreeg ik januari 2018 en mocht dan ook een halfjaar blijven werken tot ik weer naar school zou gaan. Ik heb toen voornamelijk op de babygroep gestaan.

In september 2018 ben ik begonnen aan de opleiding Pedagogiek aan de HAN in Nijmegen. Al vrij snel kwam ik er achter dat je heel weinig met het kind zelf te maken hebt, en dat is juist wat ik zo leuk vind. Daarom heb ik besloten om te stoppen met de studie.

Ik vind het werken met kinderen leuk om dat ik ze zie ontwikkelen. Ik vind het mooi dat ik daar een deel aan mag bijdragen door ze stimuleren en te motiveren om zich te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd sport ik bij de sportschool en doe ik graag leuke dingen met mijn vriend of vriendinnen.