0544 46 7752 bisschop philip roveniusstraat 2, 7141 KS groenlo kenniscentrum ouderportaal

Familie Hoogeboom

Pindakaas is een geweldig kinderdagverblijf! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met Pindakaas. Onze dochter is naar Pindakaas gegaan toen ze 5 maanden oud was en is nu bijna 2. De leidsters op zowel de babygroep als op de peutergroep zijn verschrikkelijk lief en begaan met de kinderen. We kunnen bijna niet in woorden uitdrukken hoeveel Pindakaas voor ons heeft betekend (en dat is best lastig als je een review schrijftπŸ˜‰); als ouder is het ontzettend fijn als je je kinderen met een gerust gevoel achter kunt laten. Daarnaast wordt er meegedacht vanuit Pindakaas als er op een laat moment een oplossing gevonden moet worden voor de opvang. Zeer flexibel en meedenkend. Een hele grote pluim voor Pindakaas en alle leidsters! Dankjewel en ga zo door!

Familie Breed

Mijn zoontje gaat al een aantal jaren naar Pindakaas. Vanaf dag 1 gaat er met veel plezier naartoe! Ik heb zelf onregelmatig werk en niets is onmogelijk, ze zijn erg flexibel. Ook in de Corona tijd kon ik met dienst wisselingen, op het laatst nog wijzigen. Professionele begeleiding is super lief en leuk met de kinderen. Er worden veel activiteiten georganiseerd en er is meer dan voldoende materiaal en creativiteit om de kinderen te vermaken. Ik kan mij als moeder geen betere opvang wensen en kan daardoor zelf met een gerust hart aan het werk. Kortom echt een aanrader!

Familie Keunekamp

Pindakaas sprak ons al vanaf de eerste kennismaking erg aan. Het is een groot kinderdagverblijf, maar erg persoonlijk Γ©n flexibel. Zo zijn de leidsters (veel vaste gezichten, wat fijn is voor de kids) ontzettend begaan met en lief voor onze zoon en ook professioneel en ervaren. Ze verkopen nooit "nee" en denken in alles mee. Wisselen van opvangdag of een extra dagdeel opvang...alles is bespreekbaar. Wat we verder prettig vinden is de indeling in groepen op leeftijd, zodat onze zoon met leeftijdsgenootjes opgroeit. Dat gecombineerd met de vele activiteiten (knutselen, wandelen, buitenspelen, muziekles, modderweek en diverse thema's) is echt top. Ook kan onze zoon gewoon lekker bij Pindakaas eten en dan hoeven we alleen maar het avondeten mee te geven. De rest wordt allemaal door Pindakaas verzorgd en dat is fijn. Onze zoon gaat met veel plezier naar Pindakaas en wij laten hem daar met een gerust hart achter.

Familie te Braake-Leijzer

Al bij de eerste kennismaking wisten wij dat we voor Pindakaas zouden kiezen, ons gevoel was goed en de flexibiliteit die Pindakaas biedt sprak ons ontzettend aan. Onze jongste dochter zit nu op de groep muisjes en ze heeft het er heel erg naar haar zin. De leidsters zijn zo lief en helpen haar goed in de ontwikkeling. Het toedienen van haar medicatie gaat perfect en we zijn altijd helemaal op de hoogte van hoe haar dag verlopen is, door de app of door het praatje als we onze kinderen ophalen. Wij raden Pindakaas aan iedereen aan!!